Skip to content
Objavljeno: 29.06.2015 u 14:06

Okrugli sto o nezaposlenosti mladih

Istraživanje je realizovano u sklopu regionalnog projekta “Regionalna platforma organizacija civilnog društva za zagovaranje socijalnih inovacija u politici zapošljavanja koje osiguravaju bolji položaj mladih u riziku od isključenja” koji se osim u Crnoj Gori relizuje u još 6 zemalja zapadnog Balkana i to Bosni i Hercegovini, Srbiji, Albaniji, Kosovu, Makedoniji i Turskoj.

Objavljeno: 27.06.2015 u 10:06

Konferencija "Mladi-prioritet Crne Gore"

Uprava za mlade i sport u partnerstvu sa Sistemom UN u Crnoj Gori organizuje jednodnevnu konferenciju pod nazivom „Mladi-prioritet Crne Gore“, koja će se održati 10. jula 2015. godine, sa početkom u 9:30, u hotelu Bjanka u Kolašinu.

Sve vijesti

Pronađi svog mentora

Nudimo ti mentorsku podršku za ostvarivanje tvojih aspiracija! Sa nama su sjajni ljudi spremni da podijele svoja iskustva i znanja koja se tiču ličnog razvoja, aktivizma, zapošljavanja, preduzetništva.. Podršku mentora možeš dobiti postavljanem pitanja na njihovom profilu ili slanjem privatne poruke.

Lista svih mentora
ADP-Zid organizuje okrugli sto o nezaposlenosti mladih kao posljedici lošeg socio-ekonomskog položaja i mjesta življenja....
Uprava Za Mlade I Sport organizuje jednodnevnu konferenciju "Mladi-prioritet Crne Gore". Ukoliko želite da učestvujete...
Interview with Mustafa Server Caylan, UNHCR Representative in Montenegro
Intervju: Mustafa Server Čajlan, predstavnik UNHCR u Crnoj Gori