Skip to content
Objavljeno: 01.07.2015 u 15:07

Oglas za slogan i logo Programa Ujedinjenih nacija za mlade

UNICEF Crna Gora, u ime Sistema Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori, objavljuje oglas za izradu logoa i/ili slogana za Program UN-a za osnaživanje mladih koji ima za cilj osnaživanje mladih, njihovu veću zapošljivost i aktivnu ulogu u društvu.

Objavljeno: 29.06.2015 u 14:06

Okrugli sto o nezaposlenosti mladih

Istraživanje je realizovano u sklopu regionalnog projekta “Regionalna platforma organizacija civilnog društva za zagovaranje socijalnih inovacija u politici zapošljavanja koje osiguravaju bolji položaj mladih u riziku od isključenja” koji se osim u Crnoj Gori relizuje u još 6 zemalja zapadnog Balkana i to Bosni i Hercegovini, Srbiji, Albaniji, Kosovu, Makedoniji i Turskoj.

Sve vijesti

Pronađi svog mentora

Nudimo ti mentorsku podršku za ostvarivanje tvojih aspiracija! Sa nama su sjajni ljudi spremni da podijele svoja iskustva i znanja koja se tiču ličnog razvoja, aktivizma, zapošljavanja, preduzetništva.. Podršku mentora možeš dobiti postavljanem pitanja na njihovom profilu ili slanjem privatne poruke.

Lista svih mentora
Produžen je rok za slanje predloga loga i/ili slogana za Program UN-a za osnaživanje mladih!...
Ukoliko ste studenst/kinja osnovnih, magistarskih ili doktorskih studija Euroweb Group nudi sjajne stipendije. Aplicirajte i...
Interview with Mustafa Server Caylan, UNHCR Representative in Montenegro
Intervju: Mustafa Server Čajlan, predstavnik UNHCR u Crnoj Gori